Jäsenyys

 

JÄSENKELPOISUUS

Järjestön jäseneksi voidaan hyväksyä Suomessa pysyvästi asuva henkilö, joka harjoittaa osoitteettomien lähetysten erillisjakelutoimintaa, työskentelee osoitteettomien lähetysten erillisjakelun parissa tai on muutoin perehtynyt osoitteettomien lähetysten erillisjakeluliiketoimintaan.

Hallitus on päättänyt toistaiseksi hyväksyä järjestön jäseniksi vain ilmaisjakelun erillisjakelualalla ammatinharjoittajina toimivia mainosjakajia.

 

JÄSENMAKSU JA LIITTYMINEN

Järjestön jäsenmaksu on 20€. Liittymismaksua ei peritä. Jäseneksi liitytään sähköisesti täyttämällä liittymislomake FloMembers-jäsenrekisterissä. Pyydämme täyttämään lomakkeen huolellisesti antaen myös kevytyrittäjän Y-tunnuksen. Laskutamme jäsenmaksun käsiteltyämme jäsenhakemuksesi.

 

EDUT

 

Tarjoamme jäsenillemme jäsenetuna CityShopparin etusovelluksen. Sovellus on järjestön jäsenille ilmainen ja ladattavissa omaan henkilökohtaiseen älypuhelimeen. Sovelluksen käyttöön tarvittava aktivointikoodi toimitetaan tekstiviestitse jäsenen tiedossa olevaan puhelinnumeroon vastaanotetun jäsenmaksun jälkeen.

Olemme jäsenetuja pohtiessamme halunneet tarjota mainosjakajille konkreettisia etuja, jotka tulevat heti hyötykäyttöön ja rikastuttavat arkea vuoden ympäri. Etujen hyödyntäminen ei jää jossittelun tasolle. CityShoppari kokoaa yhteen valtakunnallisesti yli tuhat etua, tukien mainosjakajan elämää kokonaisvaltaisesti kuntoa ylläpitävistä salitreeneistä mieltä ilahduttaviin kahvihetkiin rakkaiden kanssa. Lisäksi perheellisiä on muistettu ryhmäalennuksilla teema- ja huvipuistoihin. Jokaiselle on tarjolla jotakin ja osassa eduista on aikarajoite.

Järjestö pitää tärkeänä tukea mainosjakajia myös vapaa-ajalla jakelutyön ollessa kuitenkin fyysistä ja välillä ehkä yksinäistäkin. Järjestö toivoo Suomen kattavimman etupalvelun tuomisen mainosjakajien käyttöön tuovan riemua mainosjakajille sekä heidän läheisilleen, edesauttaen työssä jaksamista sekä työn ja vapaa-ajan balanssia. Alennusten ja etujen arvo riippuu käyttäjien omista kulutustottumuksista, mutta säästö on pienilläkin hankinnoilla tuntuva.